X

La Galeria Cayón de Maó inaugura una exposició de Joan Miró

És la mostra més ambiciosa dedicada a l'artista català dels darrers anys a Menorca. Entre les escultures de bronze, hi ha una inspirada en una taula talaiòtica

02/06/2023

La Galeria Cayón de Maó inaugura una exposició de Joan Miró

Cristina Tomás

A Maó, la Galeria Cayón inaugura aquest dissabte una exposició de Joan Miró. Amb una quarantena d’obres —més de la meitat són escultures de bronze— és la mostra més ambiciosa dedicada a Miró, dels darrers anys, a Menorca. A més, entre les obres exposades destaca una escultura inspirada en una taula talaiòtica.

La mostra, que es podrà visitar fins al 10 de setembre, recull quadres, gravats i 25 escultures que Miró va crear entre 1941 i 1981. Unes escultures en bronze que evidencien el seu estil inequívoc i la passió per col·leccionar i integrar en les seves obres elements de l’entorn quotidià.

Un treball revolucionari el de Miró, a ulls dels responsables de la Galeria Cayón, que compta amb una peça excepcional per a Menorca: una escultura de l’any 77 inspirada en una taula talaiòtica, a la qual incorpora un tauló de fusta, la caixa d’un llibre i una pedra d’esmolar en forma de mitja lluna.

Els directors de Cayón calculen que l’exposició de Miró pot atraure més de 12.000 visitants.

02/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris