MALLORCA

La galeria Marimón acull la primera exposició d’Alex Glies a Espanya

L'artista britànic du fins a la galeria palmesana un conjunt de 8 obres de creació recent


Alex Giles defineix la seva obra recent com a geomètrica i abstracte amb punts de minimalisme. Els colors, sempre vius, són també un tret molt característic de la seva obra. “Crec que els colors a la meva obra poden donar una sensació d’alegria i optimisme a la gent. De fet, aquest és l’objectiu. Malgrat tot, l’elecció dels colors no té res a veure amb una tècnica teòrica, sinó amb un procediment absolutament instintiu”, explica l’artista.

És la primera vegada que Alex Giles mostra la seva obra a Espanya i ho fa a Mallorca, a la galeria Marimon, on demà s’inaugura l’exposició que ha anomenat ‘Protractivism’. Una col·lecció de 8 obres on l’artista britànic combina el disseny digital amb tècniques més tradicionals. Giles assegura que “tot el disseny previ ho faig amb tècnica digital perquè necessit la màxima precisió. Després pas moltes hores per definir les línies amb tot tipus de cinta adhesiva. De fet, el procés creatiu s’acosta molt a un projecte d’enginyeria”.

‘Protractivisim’ és un concepte que Alex Giles utilitza per criticar el sistema acadèmic en l’àmbit de les arts al seu país. Una reivindicació que poc té a veure amb l’objectiu de les seves peces, creades únicament, diu, per a produir goig i plaer als ulls que les miren.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |