ESPANYA

La Generalitat Valenciana limita les reunions socials a un màxim de dues persones

A Madrid capital, el batle José Luis Martínez Almeida, ha anunciat que més de 200 policies i alguns drons vigilaran el compliment de les restriccions sanitàries


El president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, ha anunciat aquest diumenge l’adopció de noves mesures davant l’evolució de la pandèmia, entre les quals es troba la limitació de les reunions als convivents en l’espai privat, i a dues persones de dos nuclis de convivència diferents en l’espai públic, i el confinament perimetral municipal de les ciutats de més de 50.000 habitants durant els caps de setmana i festius.

Aquestes noves mesures entraran en vigor aquest dilluns, 25 de gener, des de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), i s’estendran fins al 15 de febrer.

En primer lloc, s’estableix la limitació les reunions als convivents en l’espai privat i a dues persones que poden ser de dos nuclis de convivència diferents en l’espai públic.

Així mateix, es prorroga el confinament perimetral autonòmic i es decreta el municipal de les ciutats de més de 50.000 habitants durant els caps de setmana i festius.

A més, Ximo Puig s’ha referit a l’evolució de la campanya de vacunació i a la necessitat de “prioritzar en la immunització” a persones en major situació de vulnerabilitat.

 

A Madrid

L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha anunciat que a partir d’aquest dilluns hi haurà més de 200 agents de la Policia Municipal vigilant de manera específica, amb drons, el compliment de les mesures sanitàries, i ha advertit que “els contagis continuen augmentant”.

L’alcalde ha visitat la seu de la Prefectura de la Policia Municipal, on ha advertit que la capital i la regió viuen un moment “particularment difícil, molt complicat, perquè estan augmentant de manera exponencial els contagis, amb una influència determinant del cep britànic”.

Per aquest motiu, Almeida ha destacat la necessitat que els ciutadans de Madrid, “per responsabilitat individual”, compleixin amb les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |