societat

La gent major de Bunyola reclama una residència per a la tercera edat

A Bunyola més de 250 persones tenen 80 anys o més

La+gent+major+de+Bunyola+reclama+una+resid%C3%A8ncia+per+a+la+tercera+edat

La gent major de Bunyola reclama una residència per a la tercera edat. Ara tenen un centre de dia, però no és suficient. Els agradaria passar la vellesa amb els seus amics i veïnats, i no haver d’anar als geriàtrics de Palma. L’Ajuntament ho té en compte, cerca local o terreny per fer-ne una.

Na Bel i les seves amigues somien amb un centre on viure plegades. Fa anys que es coneixen i voldrien passar la seva vellesa amb amics i no haver de molestar els seus fills. Per això reclamen una residència.

Al consistori són conscients que hi manca una llar per a la tercera edat al poble. La intenció és avançar passes i aconseguir durant aquesta legislatura un centre, que saben que emprarien molts majors. A Bunyola més de 250 persones tenen 80 anys o més.

Els majors de Bunyola que no poden quedar a casa han d’anar a residències d’altres municipis. El cunyat de na Maria el van dur a Palma. Tot i les atencions rebudes, allà no tenia amics, i per ella anar a visitar-lo suposava un trasbals, agafar dos autobusos.

El consitori no disposa, per ara, de sòl municipal ni local. Els majors consideren que el convent de ses Monges seria una bona ubicació per a la llar d’avis.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Els farmacèutics de les Illes avisen del perill de l’automedicació

Posen en marxa per primera vegada unes 'Xerrades saludables' per tal d'informar la població i evitar la compra de fàrmacs...

Una dona triomfa entre els 234 aspirants a fer de bomber a Menorca

Júlia Rita obté la millor puntuació i es convertirà en el segon bomber de gènere femení que s'incorpora al cos...

156 infants de les Balears tenen una discapacitat visual greu

L'ONCE realitza sessions de concienciació per mentalitzar alumnat i professorat de les dificultats amb què es poden trobar les persones invidents

Menorca estrena avió ambulància fixe

El personal ha rebut la formació necessària per a cobrir tots els torns i mantenir la base de l'aeronau a l'illa