societat

La graduació amb mascareta i a dos metres de 27 residents de medicina

L'acte es va celebrar sota estrictes condicions de seguretat a causa de la pandèmia de la COVID-19

En el saló d'actes de Son Llàtzer va tenir lloc el passat divendres la graduació dels especialistes interns residents.


Amb mascareta i a dos metres de distància: així es van graduar divendres 27 residents de medicina al saló d’actes de l’Hospital Universitari Son Llàtzer, a Palma. L’acte es va celebrar sota estrictes condicions de seguretat a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Durant aquests darrers anys, tots ells s’han format en especialitats de l’Àrea Medicoquirúrgica com Anestèsia i Reanimació, Aparell Digestiu, Dermatologia, Traumatologia, Endocrinologia i Nutrició, Farmàcia Hospitalària, Hematologia i Hemoteràpia, Neurologia, Obstetrícia i Ginecologia, Medicina Interna, Medicina Intensiva, Radiologia, Pneumologia i les multiprofessionals de Pediatria, Salut Mental i Medicina Familiar i Comunitària.

En el mateix acte, organitzat per la Comissió de Docència, s’hi van lliurar els Premis a la Formació i Investigació protagonitzada: dos premis als millors projectes d’investigació i altres dos a les millors sessions generals. Quant als millors projectes d’investigació, el primer premi ha estat per a la Dra. Clàudia Rincón i Montané, resident del Servei de Pediatria i Àrees Específiques, pel projecte Monitorización continua de glucosa en recién nacidos, utilidad y fiabilidad. El segon premi ha estat per al Dr. Unai Díaz-Moreno Elorz, resident del Servei de Pediatria i Àrees Específiques, pel projecte Faringoamigdalitis aguda en pediatría ¿Qué nos estamos perdiendo?.

En la categoria de millor sessió general, el primer premi ha estat per a la Dra. Carolina Domínguez, resident del Servei de Dermatologia, per la sessió Veo veo, ¿qué ves? El segon premi el comparteixen les doctores Yolanda Borjas i Marta Molero, del Servei de Medicina Interna, i la Dra. Eva Herding, del Servei d’Anatomia Patològica, per la sessió Sesión clínico patológica: Varón 55 años. PCR inesperada.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La Taula de Conciliació de les Illes Balears es constitueix per elaborar el Pla de Conciliació

En la sessió d'aquest dijous han constituït tres grups de feina per adoptar mesures en l'àmbit laboral, socioeducatiu i local

El Govern contractarà més docents el curs que ve

La segona reunió de la Taula Sectorial d'Educació ha tornat a acabar sense acord

Les temperatures pugen i cal anar alerta amb les intoxicacions alimentàries

A l'hora de manipular aliments, un gest senzill però altament efectiu és el rentat de mans