X

Per què els preus dels cotxes de lloguer són tan cars enguany?

La manca d'oferta ha fet pujar els preus i molts visitants opten per passar les vacances amb el seu prop vehicle

17/08/2021

Per què els preus dels cotxes de lloguer són tan cars enguany?

La gran demanda de vehicles de lloguer que s’està produint ha superat les expectatives de les empreses del sector que, a l’inici de temporada van decidir no ampliar les seves flotes. Hi ha dies on no hi ha cotxes de lloguer i els turistes han de quedar a l’hotel. La manca d’oferta ha fet pujar els preus i ha limitat les opcions de transport dels visitants. A menorca la majoria són nacionals que opten, més que mai, per passar les seves vacances amb el seu propi vehicle.

En un estiu normal, a les Balears es mouen uns 110.000 vehicles de lloguer, i aquest estiu no arriben a 60.000, segons Aevab, una de les dues associacions que agrupa les empreses de rent a car.

En només dos mesos, Transmediterrània, per exemple, ha transportat més 9.000 cotxes provinents de Barcelona i València. L’arribada, per mar de tots aquests vehicles també té els seus efectes damunt la carretera, on el volum de trànsit, enguany ha arribat a màxims històrics. De fet, el contador del km 42 de la carretera general, a entrada de Ciutadella, ha registrat el juliol més de 20.000 vehicles diaris.

17/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris