X

La gratuïtat al transport públic de Menorca incrementa un 466% la demanda d’abonaments

Els menorquins han celebrat la posada en marxa d'aquesta mesura que suposarà un gran estalvi per a les seves butxaques

01/09/2022

La gratuïtat al transport públic de Menorca incrementa un 466%25 la demanda d’abonaments

A Menorca, la bonificació és del 100% en els autobusos interurbans. Fet que ha ocasionat un gran increment en la demanda de targetes d’abonament. Els menorquins han celebrat la posada en marxa d’aquesta mesura que suposarà un gran estalvi per a les seves butxaques.

La demanda de les targetes T-General, T-Jove i T-Més s’ha incrementat la darrera quinzena un 466%, en especial arran de l’anunci de la gratuïtat del servei fins a finals d’any. La targeta es pot obtenir a les Seus d’Atenció Ciutadana del Consell a Maó i Ciutadella amb cita prèvia. A Ciutadella, actualment hi ha una setmana d’espera per aconseguir la cita prèvia, mentre que a Maó van al dia. També es podrà demanar pròximament a través d’un tràmit telemàtic que es posarà en marxa les pròximes hores.

Molts usuaris s’han animat a acostar-se al Consell per obtenir les seves targetes i resoldre els dubtes que poguessin tenir.

La targeta T-General la pot demanar tothom, la T-Més està pensada pels jubilats i desocupats de llarga durada i la T-Jove la podran obtenir els menors de 23 anys o estudiants fins als 30. Les dues primeres mantindran la gratuïtat el 2023, mentre que la T-General, a partir del gener, tindrà un descompte del 50%.

01/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris