societat

Els velers fondejats a la badia de Sóller ho han fet legalment i van cap al seu port d’orígen

Un veïnat del port ha denunciat que els vaixells han fondejat davant la platja de'n Repic.

/EFE.


La Guàrdia civil ha explicat a IB3 Ràdio que els vaixells denunciats tenien com a destinació final França i que els seus tripulants no han baixat a terra. Per tant, segons apunten, els seus ocupants no haurien comès cap il·legalitat.

Un veïnat del port de Sóller ha explicat a IB3 i ha denunciat davant la Guàrdia Civil la presencia d’aquests quatre velers al port de Sóller. “Tots han arribat avui, son quatre vaixells ocupats per un grup d’amics, tots se saluden entre ells, van d’embarcació a embarcació bevent cervesa i tot indica que han vengut fins aquí a esquivar el confinament”, ha explicat Xavier Ferrer, qui ha denunciat els fets.

Aquest veïnat del Port de Sóller lamenta que tot plegat suposi un greuge comparatiu per als ciutadans de l’Estat respecte als turistes estrangers. “Jo no puc anar a veure mon pare i encara menys anar a arrancar el motor del vaixell que tenc al port. Si hi vaig me posaran una multa i segurament en poder anar fins allà hauré de canviar les bateries i me costarà uns 300 euros. Però mentrestant els estrangers poden venir fins aqui i passejar-se només perquè venen d’un altre país”, conclou el denunciant.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Un estudiant d’animació en 3D reprodueix la pedra de Binissalem en un videojoc

Jaume Flores s'ha integrat en el projecte de Kandra, the Moonwalker, que desenvolupa una empresa mallorquina.

20 estudiants aprenen mecànica reparant busos de l’EMT

Són alumnes dels cursos per menors i majors de 30 anys de Palma Activa i el SOIB

Warda Ouchene havia interposat dues denúncies contra l’home que l’ha acabat matant a ella i al seu fill de 7 anys

De confirmar-se aquest cas com a un doble crim masclista, segons Delegació del Govern contra la Violència de Gènere, seria...