X

Cerquen tres col·laboradors del presumpte autor de la mort de la dona al passeig Marítim de Palma

Les imatges de les càmeres de seguretat no deixen cap dubte que no era un suïcidi, i que l'investigat va empènyer la víctima a la mar

16/05/2023

Cerquen tres col·laboradors del presumpte autor de la mort de la dona al passeig Marítim de Palma

Pablo Peral

L’home enviat a la presó per la mort d’una dona al passeig Marítim de Palma el passat mes d’agost va tenir 3 col·laboradors i la Guàrdia Civil els cerca.

Ho explica l’agent de la benemèrita responsable de la investigació. Assegura que les imatges de les càmeres de seguretat no deixen cap dubte que no era un suïcidi, i que l’investigat va empènyer la víctima a la mar.

El dilluns 15 d’agost de l’any passat, es va descobrir el cos de la dona, que anava indocumentada i no presentava signes de violència. La Guàrdia Civil no sabia des d’on provenia i ni des de quan era morta, i va començar les tasques d’identificació cercant en la base de dades de persones desaparegudes. La recerca va donar resultats: coincidia amb una dona de 24 anys de qui els seus familiars havien denunciat la desaparició, només uns dies abans.

L’autòpsia va ser complicada perquè el cadàver, tot i dur només 30 hores a la mar, estava en un avançat estat de descomposició ja que la temperatura de l’aigua aquells dies fregava els 37 graus. Però indica que la víctima va morir ofegada. Els agents ja sabien que havia desaparegut la nit de dissabte. I la investigació els va dur a una sala de jocs de Palma, de la qual, a través de les càmeres de seguretat, varen poder comprovar que no havia sortit tota sola. Anava amb l’investigat. I d’allà, se’n varen anar al passeig Marítim; on després d’entrar en una altra sala de joc, varen anar fins a la vorera dels vaixells. Un pic aquí, eren necessàries les càmeres del port. Es varen enviar a Madrid per fer neta la imatge, i no deixa dubtes.

Just després, l’investigat, demanà ajuda a uns coneguts.

La Guàrdia Civil intenta identificar-los perquè els considera col·laboradors; i tot i que tenen dificultats, confien a aconseguir-ho tard o d’hora.

16/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris