X

La Guàrdia Civil fa dos rescats i auxilia quatre persones

El primer dels rescats es va dur a terme en una zona de la localitat de Deià i el segon a una zona pròxima al Torrent de Pareis

15/10/2022

La Guàrdia Civil fa dos rescats i auxilia quatre persones

La Guàrdia Civil va dur a terme, aquest divendres, dos rescats en els quals va auxiliar a un total de quatre persones a Mallorca.

Segons ha informat la Guàrdia Civil, el Grup de Rescat i Intervenció en Muntanya de l’Institut Armat (Greim) secundats pel Servei aeri, han realitzat aquest divendres dos rescats en els quals es van auxiliar a quatre persones.

El primer dels rescats es va dur a terme en una zona de la localitat de Deià, en la qual dues persones s’havien extraviat i no disposaven d’aigua. Després que els guàrdies civils els indiquessin que se situessin en una zona visible des de l’helicòpter, les dues persones van ser localitzades i traslladades a la localitat de Valldemossa en perfecte estat de salut.

El segon rescat es va fer en una zona pròxima al torrent de Pareis, després de rebre un avís, poc abans de la mitjanit, a través del 112 Madrid, en el qual una dona va comunicar que no sabia res de la seva filla i la seva parella. Després d’activar-se l’equip Greim, al voltant de les 03.20 hores, van localitzar a la parella que estava atrapada en una paret pròxima al Torrent des Gorg Blau, on van procedir al seu rescat.

15/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT