societat

La Guàrdia civil informa a les famílies de Menorca que es pot anar a la platja però no seure-hi

Els infants que viuen a urbanitzacions de costa han pogut gaudir d'espais naturals durant l'hora permesa

La+Gu%C3%A0rdia+civil+informa+a+les+fam%C3%ADlies+de+Menorca+que+es+pot+anar+a+la+platja+per%C3%B2+no+seure-hi

A Menorca, la gent que viu a urbanitzacions de costa ha pogut arribar a espais naturals com la platja o el Camí de Cavalls. Les càmeres d’IB3 han captat petits fent castells d’arena,  jugant pel Camí de Cavalls amb pals, pedres i agafant flors. Uns gestos que, fins fa cinc setmanes, eren habituals els diumenges, però que avui han esdevingut extraordinaris. Tot i que viuen a cases amb jardí i poden prendre l’aire, els infants de Menorca que viuen a urbanitzacions de la costa han volgut aprofitar l’hora de passeig per veure la mar i tocar l’arena.

Una família no ha dubtat a asseure’s a la platja de Punta Prima aquest diumenge i fer castells d’arena. Un moment molt desitjat sobretot per als més petits, que s’ha vist interromput per l’advertència de la Guàrdia Civil. Els han dit que poden passejar per la platja o jugar-hi però no quedar-‘hi asseguts o a prendre el sol perquè, si tothom fa el mateix, es massificaria.

El passeig s’ha omplert de bicicletes i patinets i tots els grups familiars que hem vist, complien les directrius del Govern, només hi anava un adult i un màxim de tres infants. Els parcs infantils també els hem vist buits, com en els dies anteriors, però els aparcaments, ara sense cotxes, han servit de pista de patinatge.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Bartomeu Marti cifreridi 28/04/2020

    Un poc ridícul tote le platje buide de gent un pare en dos fills y le guardie civil els diu que no es poren seure el nins e fer un castell cuant per l’ ciutat els bancs estan e vesa d’ gent sentade

Cercador |


més contingut relacionat

Educació preveu més tutories presencials i obrir les escoletes del Govern durant la fase 3

El conseller d'Educació, Martí March, ha comparegut al Parlament per explicar com serà la desescalada educativa

El projecte de l’hospital de Felanitx estarà acabat abans que finalitzi l’any

L'any 2023- 2024, el batle del municipi, preveu que el centre ja sigui una realitat

La situació a les UCI evoluciona positivament

Hi ha 25 pacients en total arreu de les Illes