societat

La Guàrdia civil informa a les famílies de Menorca que es pot anar a la platja però no seure-hi

Els infants que viuen a urbanitzacions de costa han pogut gaudir d'espais naturals durant l'hora permesa

La+Gu%C3%A0rdia+civil+informa+a+les+fam%C3%ADlies+de+Menorca+que+es+pot+anar+a+la+platja+per%C3%B2+no+seure-hi

A Menorca, la gent que viu a urbanitzacions de costa ha pogut arribar a espais naturals com la platja o el Camí de Cavalls. Les càmeres d’IB3 han captat petits fent castells d’arena,  jugant pel Camí de Cavalls amb pals, pedres i agafant flors. Uns gestos que, fins fa cinc setmanes, eren habituals els diumenges, però que avui han esdevingut extraordinaris. Tot i que viuen a cases amb jardí i poden prendre l’aire, els infants de Menorca que viuen a urbanitzacions de la costa han volgut aprofitar l’hora de passeig per veure la mar i tocar l’arena.

Una família no ha dubtat a asseure’s a la platja de Punta Prima aquest diumenge i fer castells d’arena. Un moment molt desitjat sobretot per als més petits, que s’ha vist interromput per l’advertència de la Guàrdia Civil. Els han dit que poden passejar per la platja o jugar-hi però no quedar-‘hi asseguts o a prendre el sol perquè, si tothom fa el mateix, es massificaria.

El passeig s’ha omplert de bicicletes i patinets i tots els grups familiars que hem vist, complien les directrius del Govern, només hi anava un adult i un màxim de tres infants. Els parcs infantils també els hem vist buits, com en els dies anteriors, però els aparcaments, ara sense cotxes, han servit de pista de patinatge.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Bartomeu Marti cifreridi 28/04/2020

    Un poc ridícul tote le platje buide de gent un pare en dos fills y le guardie civil els diu que no es poren seure el nins e fer un castell cuant per l’ ciutat els bancs estan e vesa d’ gent sentade

Cercador |


més contingut relacionat

Incendi a una nau industrial abandonada a Marratxí

Diverses dotacions de bombers han treballat en les tasques d'extinció

Ciutadella organitzarà un programa cultural relacionat amb Sant Joan durant el mes de juny

El pressupost de les Festes, 300.000 euros, es dedicaran a organitzar aquestes activitats i a ajudar al teixit productiu a...

Les Illes aixequen el tancament perimetral

Dilluns estava previst l'arribada d'una cinquantena de vols a l'aeroport de Son Sant Joan

35.530 dosis més aquesta setmana i les primeres del vaccí de Janssen, que s’injectarà al grup de 70 a 79 anys

L'objectiu d'aquesta setmana és combinar la vacunació de les persones de 70 a 79 anys i continuar amb els pacients...