X

Intervingudes 6.000 samarretes falses de la selecció alemanya a s’Arenal

Haurien tingut un valor d'uns 180.000 euros

28/06/2018

Intervingudes 6.000 samarretes falses de la selecció alemanya a s’Arenal

Les samarretes vulneren els drets de la propietat industrial. /GUÀRDIA CIVIL I AGÈNCIA TRIBUTÀRIA

La Guàrdia Civil i l’Agència Tributària han confiscat 6.000 samarretes de la selecció alemanya de futbol falses en una operació duta a terme a s’Arenal, i que posades al carrer per a la seva comercialització haurien tingut un valor d’uns 180.000 euros.

L’operació, que va culminar el dimecres passat, es va iniciar a la fi de maig, en tenir els investigadors coneixement d’una possible activitat delictiva per part de diverses persones que poguessin dedicar-se a la introducció venda i distribució a la zona de la platja de Palma de productes falsificats relacionats amb l’esport del futbol, aprofitant que en aquestes dates es disputa el campionat del món.

Durant la recerca es va tenir coneixement de l’existència d’un magatzem en el qual s’ocultava la mercaderia, i que des d’aquí es distribuïa per a la seva posterior venda.

Les peces falsificades porten el disseny i escut de la selecció alemanya de futbol, així com altres productes susceptibles de vulnerar els drets de la propietat industrial habituals en la venda ambulant.

L’operació va ser duta a terme per funcionaris de la Unitat d’Anàlisi de Risc de la Duana de Palma, integrada per membres del Servei de Vigilància Duanera de l’Agència Tributària i de la Guàrdia Civil del servei Fiscal i Fronteres, sota la direcció de l’administrador de la Duanes.


 Augmenta a Calvià la venda de samarretes falsificades amb motiu del Mundial

28/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris