espanya

La Guàrdia Civil localitza una borsa de llepolies i un tassó dins el pou a on va caure l’infant de Totalán

La Guàrdia Civil baralla tres alternatives per rescatar-lo

La+Gu%C3%A0rdia+Civil+localitza+una+borsa+de+llepolies+i+un+tass%C3%B3+dins+el+pou+a+on+va+caure+l%27infant+de+Total%C3%A1n

La recerca de Yulen continúa sense descans. La Guàrdia Civil baralla tres alternatives per rescatar l’infantd  edos anys que va caure ahir migdia a un pou d’entre 20 i 25 centímetres de diàmetre i a més de 100 metres de profunditat a la localitat de Totalán, a Màlaga. La primera opció és relaitzar un pou paral·lel, d ela mateixa profunditat i un metre i mig d’ample, segons ha explicat un dels experts que intervendran a les tasques; encara que per això han d’entubar primer el que ja hi ha per impedir el seu enfonsament.

La segona suposa una excavació per arribar al lloc a on es pensa que està el menor. I la tercera, és emprar una maquinària potent que permeti extraure la terra que s’ha trobat a la cavitat a 73 metres de profunditat.

Segons la investigació la profunditat del pou és d’entre 100 i 110 metres, tot i que no ho saben amb seguretat. Després d’introduir en diverse socasions une spetites càmeres al pou, l’equip de rescat va tocar anit terra a 73 metres.

El pou va ser el·laborat fa unes setmanes per cercar aigua encara que no es va trobar. Té una cavitat totalemnt vertical i no està entubada, tot i que les seves parets són llises. Per això, les tasques d’extracció de terra s’estan fent amb molta cura.

Més d’un centenar de persones treballen sense descans per tractar de treure Julen. Agents de la Guàrdia Civil i Bombers s’han sumat al centenar d’efectius que hi són des de les dues del migdia d’ahir.

El nin de dos anys va caure accidentalment dins un pou de 110 metres de profunditat quan jugava amb els seus cosins, mentre la família preparava el dinar. Els més grans llevaren les pedres que tapaven el pou i, sense que ningú se n’adonàs, hi va caure a dins. De moment només s’ha localitzat una borsa amb llepolies i un tassó que podrien ser seus.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

resums any 2018


més contingut relacionat

Taxistes de Madrid i Barcelona en vaga per reclamar la regulació dels VTC

A Barcelona han tallat el trànsit de la Ronda Litoral

Íñigo Errejón renuncia a l’acta de diputat

Espera que aquest gest permeti un acord amb Podem per concórrer junts a les eleccions

El nou govern d’Andalusia tendrà 11 conselleries, sis del PP i cinc de Ciutadans

Una de les primeres mesures que s'aprovaran serà realitzar una auditoria per conèixer l'estat de l'administració

Taxistes de Barcelona salten un cordó de la Guàrdia Civil durant la jornada de vaga contra els VTC

També han intentat entrar al Parlament i han tallat la Ronda Litoral