societat

La Guàrdia Civil recupera a Palma un chihuahua robat a Barcelona

Una sèrie de gestions van permetre situar a la localitat diversos exemplars d'aquesta raça


La Guàrdia Civil ha recuperat a Palma un ca de raça chihuahua que havia estat sostret a la localitat de Castelldefels, a la província de Barcelona, el mes de novembre de l’any passat. Agents del Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) de Balears, van tenir coneixement de la possible possessió d’una dona resident a l’illa d’aquest ca de raça chihuahua suposadament sostret. Els agents ho van comprovar, després d’haver acreditat que figurava denunciada el robatori del ca en dependències de la Policia Local de Castelldefels.

En aquest moment, amb l’objectiu de localitzar l’exemplar caní en qüestió, els agents van realitzar una sèrie de gestions i serveis que van permetre situar a la localitat de Palma diversos exemplars d’aquesta raça.

Com a resultat de les perquisicions es va comprovar a través del número del microxip, que un dels exemplars de chihuahua localitzats era el sostret, resultant la posseïdora de l’animal investigada com a presumpta autora d’un delicte d’encobriment, i procedint a la devolució del ca a la seva propietària.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Coiba dedica el seu premi anual a les infermeres de Balears pel seu “incansable treball” contra la covid

Les infermeres reconeixen que, tot i l'afectació de la pandèmia, la crisi sanitària ha servit per visibilitzar la seva tasca...

Els caçadors de Mallorca no podran caçar tórtores europees fins almanco el 2023

Menorca va ser el primer territori d’Espanya, juntament amb València, on es va prohibir la caça de la tórtora

Dotze projectes arquitectònics opten a fer la nova seu de Caixa Colonya, a Can Morató

Dimecres que ve es farà públic el nom del guanyador del concurs, que esperen poder començar aviat.