X

La Guàrdia Civil s’acosta als ciutadans

Ho ha fet dins dels actes de la celebració de la seva patrona, la Verge del Pilar

08/10/2022

La Guàrdia Civil s’acosta als ciutadans

Jornada de portes obertes, aquest dissabte, a la Comandància de la Guàrdia Civil, a Palma. Una oportunitat perquè els ciutadans vegin de primera mà les diferents tasques que realitzen els agents.

Els infants han estat els que més n’han gaudit i, entre els visitants, futurs guàrdies civils. Les instal·lacions repletes de gent que s’han aturat en els diferents estands. Ha cridat molt l’atenció el Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques, era una oportunitat per veure’n el material.

Els assistents també han fet aturada obligada amb els agents de Trànsit, on els nins no han dubtat a pujar damunt la moto i expressar els seus desitjos. També el Grup de Muntanya ha entusiasmat els visitants i els de Criminalística, que han pres les empremtes dactilars dels infants. Els joves han tingut el material en les seves mans i també se l’han emprovat.

Les exhibicions han aglutinat multitud de persones. Primer un dron, i un robot que detecta explosius dins una motxilla. I els cans amb el seu guia, autèntics protagonistes de la jornada. Han detectat drogues i han arrestat els dolents. Tothom n’ha quedat bocabadat.

Aquest primera jornada de portes obertes a la Comandància de Palma s’emmarca dins dels actes de la celebració de la seva patrona, la Verge del Pilar.

08/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT