societat

La Guàrdia Civil subhasta fins a 900 armes

Són exemplars de propietaris que hi han renunciat perquè ja no tenen llicència d'armes o per motius personals

La+Gu%C3%A0rdia+Civil+subhasta+fins+a+900+armes

La Guàrdia Civil obrirà al públic la setmana que ve una exposició de més de 900 armes que se subhasten. Estarà oberta de dilluns a divendres entre les 9.00 del dematí i la 13.00 del migdia. Dia 17 de setembre es donaran a conèixer els guanyadors dels diferents lots. Són armes que funcionen, útils, i n’hi ha de tot: des d’escopetes fins a pistoles.

Dilluns s’obrirà l’exposició d’armes que se subhastaran a la Comandància de la Guàrdia Civil de Palma. Són més de 900, de propietaris que hi han renunciat, perquè ja no tenen llicència d’armes o per motius personals. Hi ha rifles, escopetes i pistoles.

Els preus de sortida els han establert els mateixos propietaris. Es tracta d’armes operatives i que funcionen. Per poder adquirir-les és necessari ser major d’edat i tenir en vigor el permís d’armes.

Els caçadors i els col·leccionistes d’armes aprofiten aquestes subhastes per renovar la seva armeria i peregrinaran fins a la Guàrdia Civil aquesta setmana per posar en el punt de mira les peces més cotitzades.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Dos detinguts per la seva relació amb l’incendi de contenidors a Palma

Almanco un dels detinguts fa feina a l'aeroport de Palma, a una empresa que presta assistència als passatgers amb mobilitat...

El mal temps afecta els negocis de la costa menorquina

A l'illa hi ha oberts el 20% dels hotels associats a la patronal Ashome