SOCIETAT

La inauguració de la piscina des Mercadal haurà d’esperar al setembre

Per primer estiu després de 25 anys, el municipi no tindrà piscina municipal


Per primer estiu després de 25 anys, Es Mercadal no tindrà piscina municipal. La crisi sanitària ha endarrerit la finalització de la nova i l’antiga ja no existeix perquè se n’aprofita el solar per construir-hi unes pistes de tennis.

Quan va entrar aquesta excavadora per esbucar l’antiga piscina pública des Mercadal, l’única de la zona centre de l’illa, ningú no s’esperava la irrupció del coronavirus i les seves conseqüències. Com que la nova piscina ja estava molt avançada, l’Ajuntament va decidir aprofitar el solar per ampliar el club de tennis. Però l’estat d’alarma no ha permès que arribés el material que faltava ni els tècnics necessaris. Així que no es podrà inaugurar al juliol sinó al setembre.

L’antiga era una piscina d’estiu, només s’obria de juny a setembre, però hi arribaven a passar uns 2.000 usuaris, no només des Mercadal, que la trobaran a faltar.

A la piscina nova només hi falta posar la coberta, que serà mòbil, i el solàrium, que s’emprarà els mesos que estigui a l’aire lliure.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |