X

La reobertura del Teatre des Born s’avança una setmana per celebrar-hi la Gala del Premi

Es reinaugurarà dia 23 i l'endemà acollirà el lliurament de la XLV edició del Premi Born de Teatre

05/10/2020

La reobertura del Teatre des Born s’avança una setmana per celebrar-hi la Gala del Premi

Redacció

La reinauguració del Teatre des Born s’avança una setmana. Es durà a terme el dia 23 d’octubre, per permetre que l’endemà s’hi pugui celebrar la gala de lliurament de la XLV edició del Premi Born de Teatre, mentre que dia 25 s’hi representarà la comèdia ‘Losers‘, amb l’actor ciutadellenc Rodo Gener.

El Patronat de la Fundació Ciutadella Cultura ha ratificat aquest dilluns capvespre en reunió d’urgència la decisió consensuada a finals de la setmana passada entre l’Ajuntament i la junta directiva del Cercle Artístic, entitat organitzadora del Premi. D’aquesta manera es resol la polèmica desfermada la setmana passada en conèixer-se que la data prevista inicialment per a la inauguració del renovat teatre era dia 30 d’octubre.

Es dóna la circumstància que enguany s’ha més que duplicat el rècord d’obres presentades. Fins ara el màxim eren els 260 originals del 2017; mentre que enguany se n’han presentat 571. Un augment que pot respondre al fet que enguany, per mor de la Covid-19, les obres es podien enviar per correu electrònic.

05/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris