societat

La incerta economia familiar fa perillar les matrícules a les escoles d’estiu

Ajuntaments com el de Ciutadella ofereixen a les empreses de lleure i activitats esportives espais municipals perquè es mantingui l'oferta

La+incerta+economia+familiar+fa+perillar+les+matr%C3%ADcules+a+les+escoles+d%27estiu

La incerta economia familiar fa perillar les matrícules a les escoles d’estiu, que els mesos de juliol i agost cobreixen les vacances escolars. Ajuntaments com el de Ciutadella ofereixen a les empreses de lleure i activitats esportives espais municipals perquè es mantingui l’oferta i garantir, així, la conciliació de les famílies.

Clubs, entitats i associacions esportives obren aquest mes de maig el període d’inscripcions per a les escoles d’estiu. Ho fan amb l’esperança de poder recuperar part de la demanda que l’any passat van perdre per mor de la Covid, però conscients que la situació encara és complicada per a molts pares i mares. Els ajuntaments, per la seva banda, donen suport econòmic perquè el servei pugui tirar endavant, tot i el context actual. En el cas de Ciutadella, posen els centres educatius municipals al seu abast sense haver d’abonar cap quota.

Les famílies, per la seva banda, reconeixen que l’any passat van haver de deixar aparcada l’escola d’estiu… o bé per prudència davant la situació sanitària o bé perquè no van treballar i, per tant, van poder fer-se càrrec dels seus fills… Sempre que l’economia ho permeti, la voluntat enguany de les famílies sembla que és tornar-los a apuntar.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Augmenten a 394 els casos de COVID-19 associats a viatges d’estudis a Mallorca

S'han identificat diversos brots a Madrid, Comunitat Valenciana, País Basc, Múrcia i Aragó. Madrid, per exemple, ha confirmat més de 240...

El brot supracomunitari: els veïnats de l’Arenal reconeixen que “això es veia venir”

Els hotelers de la zona reconeixen que és complicat que els joves compleixin els protocols

El brot supracomunitari: més de 350 joves de cinc comunitats contagiats durant el viatge de final de curs a Mallorca

El Ministeri de Sanitat segueix de prop el brot supracomunitari que afecta més de 350 joves que han donat positiu...

Prop de 200 persones contra el turisme d’excessos durant les festes de Sant Joan

Diuen sentir-se desemparats per l'Ajuntament a qui acusen de no preveure i prohibir aquesta situació