esports

La incertesa del voleibol espanyol en temps de coronavirus

Les principals fonts d'ingressos de l'Urbia, l'Ushuaïa i el Conectabalear Manacor podrien veure's afectades per la pandèmia

La+incertesa+del+voleibol+espanyol+en+temps+de+coronavirus

La Covid-19 ha sumit el món de l’esport en una incertesa total. El voleibol espanyol va ser la primera competició que es va donar per acabada per mor de la pandèmia. Dia 16 de març, la Real Federació espanyola donava per finalitzada la Superlliga masculina a falta de dues jornades per acabar la liga regular, com a mesura de prevenció contra el coronavirus. Des de llavors els clubs no han tingut més notícies. No hi ha competició de lliga regular ni tampoc es disputarà el play-off pel títol en la màxima categoria del voleibol nacional. Això és l’únic que saben avui dia els tres clubs balears que militen a la Superlliga: l’Urbia Vòlei Palma, l’Ushuaïa Eivissa i el Conectabalear Manacor.

En una situació normal, una vegada acabada la lliga i disputat el play-off, els clubs ja comencen a fer números i a posar en marxa el projecte per a la temporada vinent. Un fet que es complica enguany perquè la Federació espanyola encara no s’ha pronunciat sobre com serà la lliga la temporada que ve. A més a més,  els clubs tampoc saben amb quins pressupostos podran comptar. Hem parlat amb l’entrenador de l’Urbia Vòlei Palma, Marcos Dreyer; amb el president de l’Ushuaïa Eivissa, Mariano Esteban i amb el president del ConectaBalear Manacor, Andreu Mesquida sobre això. Els tres dirigents coincideixen en el fet que els pressupostos s’hauran de retallar entre un 20 i un 30 per cent de cara a la nova temporada.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La Federació Balear de Voleibol recomana no disputar partits de dobles de vòlei platja

Esperen una confirmació oficial del CSD en què autoritzi als territoris que es troben en les fases 1 i 2

La Penya Esportiva es retroba amb el verd

Els jugadors ja s'entrenen al camp de manera individual després de més de 2 mesos aturats

Gemma Triay confia a tornar a competir abans que acabi l’any

El pàdel és un dels esports que ha tornat als entrenaments

L’ACB haurà d’esperar pel BTTB Mallorca

Ara s'ha de conquerir el futur sense Félix Alonso a les regnes