X

La indústria càrnia de Mallorca fa feina contra rellotge per atendre les demandes per a les torrades

Els principals clients són entitats que els fan comandes directes de 400 o 500 llonganisses, com associacions de veïnats, ajuntaments i clubs de futbol 

12/01/2024

La indústria càrnia de Mallorca fa feina contra rellotge per atendre les demandes per a les torrades

Imatge d'arxiu. / SHUTTERSTOCK

Redacció

Aquestes setmanes la indústria càrnia de Mallorca concentra bona part de la seva feina per poder atendre les demandes de llonganissa i botifarrons per a les torrades. Segons la Conselleria d’Agricultura, les xifres de producció augmenten de manera exponencial.

Ara que ve Sant Antoni i Sant Sebastià, els principals clients són entitats que els fan comandes directes de 400 o 500 llonganisses i altres tants enfilalls de botifarrons, per organitzar foguerons amb els socis d’aquestes organitzacions. Es tracta d’associacions de veïnats, ajuntaments, clubs de futbol i també hi ha escoles.

Tot i que la llonganissa i els botifarrons són el producte més sol·licitat, hi ha altres productors com és La Luna de Sóller, que ofereixen altres productes, com el blanquet o botifarró blanc. Tot i que el consum és més elevat que l’any passat, els productors asseguren que no té res a veure amb com era fa unes dècades, a causa del canvi demogràfic que experimenten les Illes Balears.

12/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris