MENORCA

La influencer Laura Caldarola, nova imatge de la campanya d’Avarca de Menorca

Els anuncis d'aquest 2022 se centraran en el disseny i la qualitat de la marca i hi col·laboraran la influencer Laura Caldarola i la seva família com a imatge principal de la campanya


Tres anys després Menorca torna a tenir una nova campanya de promoció del sector de l’Avarca. A la campanya del 2019 l’objectiu era mostrar el valor de l’origen i la vinculació del calçat amb la tradició menorquina. Aquest 2022 l’estratègia se centra més en la innovació i el disseny que pot aportar la marca Avarca de Menorca. Per a aquesta promoció s’ha comptat amb la influencer de moda Laura Caldarola, que, amb més de 35.000 seguidors, protagonitza junt amb la seva família el vídeo central de la campanya. A més de la promoció que faci per xarxes la mateixa influencer, la campanya també es mourà per revistes de moda i diaris de tirada nacional.

La producció i les vendes d’avarques es van veure afectades per la pandèmia. Dels 600.000 parells fabricats el 2019 es va passar a 380.000 l’any 2020 i a 440.000 l’any passat. La facturació tampoc s’ha recuperat encara. L’any 2019 van ser 11 milions d’euros i al 2020 uns 8 milions. L’any passat va repuntar un poc més i s’espera que aquest any s’agresqui la tendència positiva.

El pressupost de la campanya no està tancat. El cost de contractació de la influencer ha estat de 7.000 Euros, però la despesa total dependrà dels mitjans en què finalment es promocioni el producte.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |