Es cremen 14 cotxes en un aparcament al Port d’Alcúdia
Els Bombers de Mallorca hi haurien detectat dos focus

Les Illes exportaren productes a 168 països durant el 2018, una quarentena més que a l'any 2000
La internacionalització de les empreses és el camí cap a la competitivitat de les Illes, segons la Fundació Impulsa. El seu director gerent, Antoni Riera, ha assegurat que les empreses amb presència a l’exterior resisteixen millor els cicles econòmics adversos. També augmenten les vendes, eficiència i la rendibilitat. El repte no és, però, exportar més volum, sinó exportar millor.
El 2018 ha estat un bon any per a les exportacions de productes illencs. L’exercici es tancà amb més exportacions que importacions: amb un superàvit, de fet, de 191 milions d’euros. Una situació atípica que només s’ha repetit en tres ocasions en els darrers 22 anys.
Les Illes exporten prop de 692 productes diferents. La majoria, 7 de cada 10, són bens intermedis: això són matèries primeres i serveis. Però tot i l’ample ventall de productes, la cistella exportadora és, adverteix la Fundació Impulsa, molt concentrada. Se centra en materials plàstics, el sector del transport, els carburants, els productes químics i el calçat.
Els entrebancs a l’hora d’emprendre el camí de la internacionalització són similars amb independència del producte que es comercialitzi. La principal, però: saber adaptar-se a cada un dels mercats on es vol entrar. La fórmula de l’èxit no és la mateixa.
La internacionalització és, per a la Fundació Impulsa, l’aposta clara perquè les empreses siguin competitives i incrementin el seu valor en un mercat de cada vegada més global.
Els Bombers de Mallorca hi haurien detectat dos focus
Temperatura, vent, humitat i pluja són valors que permeten estudiar amb més detall el clima de diferents indrets
L'home, de 82 anys, ha passat a disposició judicial i s'ha acollit al seu dret a no declarar
Necessiten més lloc que l'assignat per poder exhibir les barques restaurades