La jornada de dissabte a 3a divisió

Poblense i CE Eivissa s'acosten a la 4a plaça que, una setmana més, ocupa l'Alcúdia

17/02/2019

El Mercadal va enllaçar ahir el cinquè partit puntuant, en aquest cas a costa del segon classificat, el Mallorca B, que es va avançar amb un gol d’Ibra al minut 36, quan va rematar de cap una combinació d’Andreu i Ocaña. Però just al minut noranta, la constància dels homes de Pere Vadell va obtenir el seu premi, gràcies també a un cop de cap de Guillem Martí, que col·loca la pilota enfora de l’abast d’Elías.

Victòria 2 a 0 del Constància contra l’Alcúdia. Cascales en va fer el primer al minut 11. I amb l’un a zero es va arribar al descans. La segona part va ser de domini de l’Alcúdia. Però qui va tornar marcar va ser el Constància. Aquesta vegada és Serramitja. Minut 87. L’Àlcudia hauria pogut escurçar distàncies al minut 91, però Macià atura el penal. I després l’àrbitre xiula falta. El conjunt inquer continua en la zona mitja-alta de la taula. Tot i la derrota, l’Alcúdia de Pep Barceló manté la quarta posició, amb 53 punts.

Cinquè a només dos punts és el Poblense que ahir va empatar a dos amb el Llosetense. Francesc en va fer el primer per als llosetins. Minut 32. Així es va arribar al descans. Just al primer minut de la represa, Aitor va empatar de penal. I quatre minuts després, al 50 de partit, Oller va capgirar el marcador. Gran gol de cap. Era l’Un a dos. I ja a la recta final, al minut 82, Tomeu va fer l’empat a dos definitiu, de penal també.

El Club Esportiu Eivissa està disposat a assaltar les posicions de play-off i ho va demostrar ahir amb una golejada per 4 a 0 davant el Manacor. Pau Pomar va inaugurar el marcador al minut 24, després de rematar una centrada des de banda dreta. Al minut 59, Ortiz va aprofitar una jugada embullada dins l’àrea per ampliar l’avantatge. Nou minuts més tard, el mateix jugador va marcar un autèntic golàs amb una volea des de fora de l’àrea. I al minut 88, Adrián va marcar el 4 a 0 definitiu.

I també ahir victòria 2 a UN del Santanyí davant el Platges de Calvià. Ramon Bigas en va fer el primer al minut 34 de la primera part. Gran gol. S’avançava així el conjunt calvianer. Quatre minuts després, al 38 va empatar Alioune. Amb l’empat a un es va arribar al descans. Fins al 85 no va arribar el desempat. Iniesta va ser l’autor del 2 a UN. Gol que donava la victòria al Santanyí i consumava una de les sorpreses de la jornada.