La jornada de dissabte a Tercera

S'ha ajornat el Murense-Mercadal previst per avui dematí. L'equip menorquí no ha pogut sortir de l'illa d'hora a causa de la boira.

23/12/2018

A Tercera Divisió s’ha ajornat el Murense-Mercadal previst per avui dematí. L’equip menorquí no ha pogut sortir de l’illa a causa de la boira. Quant a la jornada d’ahir, destaca la victòria de l’Alcúdia a Sa Pobla. 2 a 3 es van imposar els homes de Pep Barceló. Aitor Pons, al minut 5, avançava el conjunt d’Óscar Troya.. Però després va aparèixer el protagonista de la jornada, Tià Sastre, que amb un hat trick va capgirar el marcador. El 2 a 3 d’Aitor Pons, al minut 89, ja no va servir de res. Amb aquesta són 11 jornades consecutives sense perdre de l’Alcúdia, que tanca l’any quart amb 44 punts, empatat amb el Mallorca B.