X

La justícia ratifica que dos trams dels aparcaments públics de Campanet són il·legals

L'Ajuntament haurà de pagar una sanció o bé restituir els terrenys en sòl rústic afectats

04/03/2021

La justícia ratifica que dos trams dels aparcaments públics de Campanet són il·legals

El Tribunal Superior de Justícia torna a donar la raó a l’Agència de Defensa del Territori i confirma que dos trams dels aparcaments construïts a Campanet són il·legals. El Consistori té precintades les places que ocupen sòl rústic i han aprovat una moció municipal, a petició dels grups de l’oposició, per solucionar la manca d’aparcament al poble i legalitzar les infraccions de les zones d’aparcament actuals.
La justícia ha ratificat il·legalitat urbanística en la construcció dels dos aparcaments públics que es varen construir a Campanet l’any 2018. L’Ajuntament va demanar adaptar la normativa per poder legalitzar-los, però el jutge diu, que queda sense efecte perquè no s’ajusta a la llei.
L’equip de Govern i els grups de l’oposició han aprovat una moció per fer feina i cercar solucions a la manca d’espai per estacionar que pateix històricament el municipi.
De moment, a l’aparcament del carrer de la Creu queden operatius 20 pàrquings de les 60 places totals. I el del carrer Major té precintats 7 places de les 50 disponibles.
L’Ajuntament fa dos anys que cerca nous espais per convertir-los en aparcament i creu que d’aquí a poc podran donar resposta a la manca d’estacionament.

04/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris