X

Mascareta, guants i autorització, requisits per entrar a la Llotja de Peix de Palma

Les visites a la subhasta són limitades i tothom que hi entra ha de complir mesures estrictes

05/12/2020

Mascareta, guants i autorització, requisits per entrar a la Llotja de Peix de Palma

La Llotja de Peix de Palma ha implantat mesures extra de protecció i higiene per la Covid-19. Les visites a la subhasta són limitades i tothom que hi entra ha de complir mesures estrictes.

L’activitat els matins és frenètica sempre, però darrerament hi han afegit tasques extres com el control d’accés. Antonio Joya Gómez és l’encarregat de seguretat de la Llotja i és qui s’encarrega de prendre la temperatura i controlar que tothom que accedeix al recinte ho fa amb la mascareta ben posada i amb guants. D’altra banda, només hi pot entrar el personal autoritzat, amb permís del president o del director. Una feina important i és que no hi pot haver cap errada, perquè tot un sector se’n veuria afectat en cadena.

“Hem limitat les visites” explica Pedro Mercant Terrassa, el president de la Llotja, “i la neteja es fa tot d’una que s’acaba la subhasta”.

Entre 50 i 60 persones compren habitualment a la Llotja i la xifra es manté aquí per garantir la seguretat i la higiene dels productes. “Ens envien el peix perquè nosaltres el comercializem; no podem fallar”, assegura Pedro Mercant.

A altres indrets de la Península s’han implantat vendes en línia per evitar riscos d’entrada de contagis a la Llonja. A Palma, de moment no preveuen aquest escenari, sinó que continuaran amb les extremes precaucions per evitar que hi entri cap positiu.

05/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT