X

La màgia de Circaire il·lumina Alcúdia

L'organització creu que enguany se superaran els 26.000 assistents de l'any passat i ja s'està replantejant l'edició de l'any que ve perquè tots els espais s'han omplert

05/05/2024

La màgia de Circaire il·lumina Alcúdia

La màgia del circ s’ha estès per Alcúdia, i encara hi ha temps fins aquest diumenge horabaixa d’assistir a les darreres representacions de Circaire. L’organització creu que enguany se superaran els 26.000 assistents de l’any passat i ja s’està replantejant l’edició de l’any que ve perquè tots els espais s’han omplert.

Ganivets que volen i molt d’humor. Aquesta ha estat la proposta de Mignight Company per al públic de Circaire. Ells són una de les 23 companyies que participa enguany en aquesta iniciativa, que ha tornat a tenir molt bona acollida.

Els espectacles es distribueixen en set localitzacions diferents d’Alcúdia i hi ha de tot: funambulistes, acròbates o aquesta competició de dos germans malabaristes… Tothom hi pot trobar una representació del seu gust. Circaire ha arribat enguany a la novena edició. L’organització espera superar les 26.000 persones de l’any passat. Tot un èxit, però, que obligarà a replantejar l’edició de l’any que ve.

05/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris