societat

La màgia dels Reis d’Orient omple els carrers

La Cavalcada dels Reis d'Orient ha estat marcada per les mesures contra la Covid 19


Enguany la cavalcada dels Reis d’Orient ha estat marcada per les mesures contra la Covid 19. Per això s’han controlat els accessos a Palma per evitar-hi aglomeracions. Una cavalcada plena d’actuacions que s’ha pogut seguir per IB3 Televisió.

Ses Majestats han arribat un any més al Moll Vell de Palma a bord del Rafel Verdera. Tot i la pandèmia, anit la màgia arribarà a tots els racons de les Balears. Així ho ha assegurat el rei Gaspar en un missatge dirigit a tots els infants.

A Cort els esperavaDon Cristòfol D’Oliver i Oliva el primer uixer de l’Ajuntament. Ell ha vetllat durnat anys perquè tot estigués a punt per a l’arribada de ses majestats.

A fora, la plaça de Cort era buida, sense famílies, per una arribada dels Reis d’Orient atípica. Només les càmeres d’IB3 que agafavenlloc per oferir la retransmissió de la cavalcada. I alguns curiosos que intentaven des de les barreres, veure arribar ses Majestats.

Els Reis d’Orient han recorregut poble a poble, racó a racó

L’adoració dels Reis a les diferents esglésies dels pobles d’arreu de Mallorca, enguany, s’ha celebrat en la intimitat amb els temples buits. Després de la tradicional adoració toca repartir els regals. el Rei Melcior ha assegurat a Ib3 notícies que han arribat ‘més carregats del que feien comptes’

L’ambient als pobles, enguany, ha estat molt diferent. Hi ha hagut poca gent al carrer, tot respectant el missatge dels Reis, d’esperar-los a finestres i balconades, per poder mantenir les distàncies. I per tal de poder passejar per tots els carrer i de poble en poble han optat per canviar els cavalls i les carrosses engalanades per cotxes descapotats.

Ni la pandèmia ni el fred han vençut la il·lusió ni els nervis propis de cada 5 de gener. I el llistat de desitjos, un any més, torna a ser ben llarg i divers.

Els Reis ja han passat per molts pobles de l’illa, fins i tot han visitat l’hospital de Manacor, però els espera una llarga nit de recórrer carrers i foraviles per poder entregar a temps tots els presents.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Dimecres comença a administrar-se la segona dosi de vacunes a les residències de Menorca

Aquest dilluns s'ha completat la primera dosi de l'antídot a 751 professionals de la sanitat de l'illa

Destitueixen Joan Quevedo, president de l’Atlètic Villacarlos, per presumptes irregularitats en la gestió

La junta, presidida ara per Manolo Delicado, es reunirà per estudiar si emprèn alguna altra acció

El Banc de Sabadell reclama 8.000€ a un autònom de Menorca per un descobert de 1.300

El client demandarà l'entitat per usura i per incloure'l a la llista de morosos