societat

La majoria de clubs de gent gran de Mallorca no volen reobrir encara

Podrien fer-ho dia 2 de març, però ho consideren "imprudent". Prefereixen esperar a estar vacunats


El Centre de Majors de Calvià està tancat des de fa gairebé un any, des de dia 12 de març de l’any passat. Saben que dimarts dia 2 de març podrien reobrir per fer-hi activitats dirigides amb un màxim de sis persones. Però han decidit no fer-ho, tal com explica el tresorer del club, Joan Joan: “Fins que no estiguem vacunats la gran majoria o hi hagi unes garanties més grosses crec que és imprudent obrir”.

A tot Mallorca hi ha prop de 200 clubs de gent gran que podrien reobrir dia 2, però el president de la Federació d’Associacions de Persones Majors de la Part Forana, Joan Bibiloni, assegura que la majoria no ho faran. “Obrir per a sis persones suposa una despesa i una feina enorme i, aleshores, qui fa la tria de les sis persones que poden anar a fer l’activitat?”.

Els clubs que decideixin obrir, ho hauran de fer sense servei de bar, amb activitats dirigides sense contacte físic i amb un màxim de 6 persones, seguint els plans de contingència Covid i amb els mesuradors de CO2 que va comprar el Consell.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les Illes Balears no tenen dosis suficients per mantenir el ritme de vacunació

IB-Salut està pendent ara mateix d'un enviament de la farmacèutica Pfizer: 21.060 dosis (16.380 per a Mallorca; 2.340 per a...

La difícil guerra europea de les vacunes

L'estratègia de vacunació està pendent de decisions clau a Espanya i Europa. En un moment en el qual les comunitats autònomes alerten de la falta de vacunes, serà clau el...

L’Obsam proposa canviar l’estratègia de manteniment dels torrents de Menorca per evitar que s’assequin

Recomana abandonar la idea de netejar-los, per passar a conservar-los i mantenir-los

El projecte del carril bici de Lloseta obté un premi de mobilitat sostenible

El jurat ha destacat que fomenta els desplaçaments en bicicleta de manera segura