X

La majoria dels bons comerials del Govern ja s’han exhaurit

S'han repartit 58.000 vals entre els 1.000 comerços adherits

02/10/2023

La majoria dels bons comerials del Govern ja s’han exhaurit

Una gran part dels establiments adherits a la campanya de bons comercials del Govern de les Illes Balears ja ha exhaurit els 57 vals per comerç el primer dia que s’ha posat en marxa, aquest dilluns. El consumidor té un màxim de 4 bons de 15 euros de descompte. És a dir, fins a un total de 60 euros, amb una compra mínima de 30 euros per cada val. Hi ha 1.000 comerços per triar on bescanviar-los. Els requisits són tenir més de 16 anys i presentar el DNI.

S’han repartit 58.000 bons entre els comerços adherits a les Illes. A algunes botigues, a les deu del matí ja hi havia clients que esperaven per no quedar-se sense el seu descompte. “Avui dematí, quan hem obert la botiga, ja hi havia molta gent fent cua. Aquesta gent que esperava és la que ha pogut gaudir dels descomptes”, ha assegurat Esther Roig, propietària de la tenda infantil Xarranca Palma.

La majoria dels compradors utilitza més d’un val al mateix comerç, i alguns ja tenen la mirada posada en les compres dels regals de Nadal. L’objectiu de la campanya és ajudar el petit comerç fomentant el consum en les botigues del barri. Els comerciants fan un balanç positiu d’aquesta iniciativa comercial.

Notícies relacionades >

02/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris