X

“La majoria dels turistes que venen a informar-se no saben res de la festa, només que hi ha cavalls”

Ciutadella s'omple de cartells que alerten dels riscos de Sant Joan i dels punts d'atenció sanitària

23/06/2023

“La majoria dels turistes que venen a informar-se no saben res de la festa, només que hi ha cavalls”

Qualque cosa passa a Ciutadella. Hi ha arena als carrers i les botigues asseguren els aparadors amb fustes per evitar impactes contra els vidres. Als turistes els han dit que prest hi haurà cavalls i festa. La majoria dels que es dirigeixen a l’oficina municipal d’informació turística no saben de què tracta. Amb mapes, fulletons i vídeos, se’ls explica com preparar-se per gaudir de la festa sense sorpreses i amb seguretat.

Hi ha cartells per tota la ciutat i més específics a les zones de major risc, i els establiments turístics també distribueixen aquesta informació: no es pot accedir amb sandàlies, s’ha d’anar alerta amb les coces i trepitjades dels cavalls i és perillós entrar a la festa begut, no es poden agafar les regnes dels animals, no es poden tirar botelles o llaunes enterra ni entrar amb pals de selfie o cotxets d’infants.

Aquest dijous, la policia ha preparat els informadors que ajudaran a filtrar i contar assistents al Caragol des Born i als Jocs des Pla i demanen als visitants ser pacients als controls d’accés. Expliquen que els filtres es tanquen en moments molt puntuals i que és important respectar els agents i les seves indicacions per la seguretat de tothom. A la ciutat també s’hi instal·laran unitats ambulants d’assistència sanitària i de prevenció d’agressions sexuals.

23/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT