X

La mancomunitat del Pla presenta els cartells de la nova campanya de promoció turísitica

Entre els 14 municipis ofereixen 7.000 places turístiques

01/10/2020

La mancomunitat del Pla presenta els cartells de la nova campanya de promoció turísitica

Elisabet Ferrer

Actualment, a la comarca del Pla existeixen 75 establiments turístics, entre agroturismes i hotels d’interior que, juntament amb els habitatges vacacionals, ofereixen unes 7mil places turístiques. Acaben de col3locar cartells a l’entrada de cada un dels 14 municipis, que els identifica com a part de la mateixa comarca, amb uns valors diferenciats i únics. Aquest és l’objectiu de la campanya.

Destaquen entre els visitants del pla, sobretot, els mercats francès i alemany. Són molts els valors que cada un dels pobles de l’interior pot oferir al turista, lluny del sol i la platja. A més, també volen unir esforços i crear sinergies per treure’n beneficis comuns.

En aquesta línia, des de fa dos mesos, la mancomunitat compta amb una nova agent de desenvolupament local, contractada específicament per a la promoció turística. La comissió de turisme treballa des de fa temps per crear polítiques conjuntes de promoció, que ajuden a difondre les 2 oficines d’informació turística que hi ha a la comarca: una a Sineu i l’altra a Petra.

01/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris