X

La mare de dues nines tutelades denuncia que viuen amb el seu pare “a pesar que té un procés penal obert”

La dona diu que l'IMAS no compleix la llei que, des de setembre, obliga a suspendre les visites amb progenitors immersos en procesos judicials

09/11/2021

La mare de dues nines tutelades denuncia que viuen amb el seu pare “a pesar que té un procés penal obert”

Ana Rubio

Cristina Martín, mare de dues nines de Palma tutelades per l’IMAS, denuncia que aquesta institució incompleix la llei que, des de setembre, obliga a suspendre les visites a progenitors immersos en processos penals. La jutgessa va ordenar a principis d’any que les menors quedessin sota la tutela de l’IMAS però ella ha sabut recentment que viuen a la casa del seu exmarit. L’home està pendent que l’Audiència Provincial es pronunciï sobre la denúncia que pesa sobre ell per presumptes abusos sexuals de les menors. Per això, l’advocat de la dona, Óscar Navarro, reclama que les nines deixin de conviure amb el seu pare de forma immediata.

Sis mesos sense visites

Martín critica que, a pesar que ella té la patria potestat de les menors, no se li hagi comunicat el seu canvi de col·legi, de domicili i de centre de salut. A més, es queixa que, des de fa sis mesos, no veu les seves filles perquè li varen suspendre el règim de visites d’una hora setmanal que havia tingut des del gener. Durant aquest temps, s’ha dedicat a lluitar per recuperar les menors. La seva campanya a xarxes compta amb 6.000 seguidors i els comerços del seu barri també s’han sumat a la iniciativa penjant cartells de les petites als aparadors.

09/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris