eivissa

La Marina s’enfronta al quart hivern amb accés de vehicles restringit

Només el 5% dels negocis romanen oberts en temporada baixa i, els que ho fan, asseguren que no els surt rendible

La+Marina+s%27enfronta+al+quart+hivern+amb+acc%C3%A9s+de+vehicles+restringit

El barri de la Marina s’enfronta al quart hivern amb accés de vehicles restringit en la seva entrada pel port. Només el 5 per cent dels negocis romanen oberts en temporada baixa i, els que ho fan, asseguren que no els surt rendible. Exigeixen, un any més, que es pugui aparcar al port a l’hivern.

La barrera que dona accés a la façana marítima d’Eivissa nomes s’aixeca de 7 a 11 del matí i de 4 a 6 i mitja de la tarda. Hivern rere hivern, des de fa ja 4 anys, veïns i comerciants demanen a l’Autoritat Portuària poder tornar a la situació anterior, i que s’hi permeti l’entrada de vehicles del novembre a l’abril, tal com succeeix a altres barris amb accés restringit a l’estiu.

Dels prop de 200 locals comercials que hi ha oberts en temporada alta, els que romanen ara oberts no arriben a la desena. Els pocs veïns que hi queden s’enfronten a carrers buits i solitaris, un contrast important amb el bullici de l’estiu que, des que no s’hi permet aparcar, s’ha aguditzat.

Alguns dels locals no només tanquen portes fins a l’estiu, sinó que directament es traspassen, aquest novembre ha baixat la proporció al 10 per cent, després del boom de l’hivern passat en què aquests cartells es penjaren a un 20 per cent dels establiments.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

La UOB denuncia que el Govern vulnera la llibertat sindical

Denuncien que a Eivissa no disposen d'un local per desenvolupar activitats sindicals, en matèria d'ensenyament

Continua convocada la vaga a l’abocador insular d’Eivissa

Durant la tercera trobada entre plantilla i empresa al TAMIB, de gairebé 3 hores, les dues parts han acostat postures per mirar de millorar els salaris

Teràpia al camp d’Eivissa per recuperar la memòria

La terapeuta Marina Cardona s'ha retrobat amb els majors que han estat els seus pacients durant anys

S’incrementa un 38% les dones i infants al Centre d’Acollida de l’Oficina de la Dona

Cada vegada es fa més difícil trobar una sortida del centre pels elevats preus dels lloguers