X

La meitat dels municipis menorquins estudien permetre als propietaris estacionar davant dels seus guals per reduir els problemes d’aparcament

Ferreries, Maó, Sant Lluís i Ciutadella ja ho han descartat

07/11/2023

La meitat dels municipis menorquins estudien permetre als propietaris estacionar davant dels seus guals per reduir els problemes d’aparcament

Redacció

La meitat dels municipis menorquins estudien permetre als propietaris aparcar davant dels seus guals per intentar reduir els problemes d’aparcament.

La manca d’aparcament a Alaior és un dels principals problemes que ha d’afrontar el municipi. Per intentar pal·liar-lo, l’oposició ha proposat estudiar permetre als propietaris dels garatges que puguin aparcar davant sense que siguin multats per la Policia Local. Una proposta que, previsiblement, s’aprovarà en el ple d’aquest dimarts capvespre. En total, Alaior té 454 guals actius.

No és l’únic municipi que s’ho planteja. Es Castell, es Mercadal i es Migjorn ja estudien la viabilitat de la mesura. Mentrestant, Maó, Sant Lluís, Ferreries i Ciutadella ja han descartat aquesta proposta, en considerar els guals com a punts d’entrada i sortida de vehicles.

En total, a Menorca hi ha prop de 7.000 guals actius, dels quals devers 2.300 –entre Es Castell, Es Mercadal, Alaior i Es Migjorn– podrien convertir-se en reserves especials perquè els propietaris dels garatges puguin deixar-hi el cotxe. Això sí, sempre que estiguin ubicats en zones que no interfereixin en la circulació de la resta de vehicles o vianants.

07/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris