X

La menorquina Magda Pons Quintana, nominada protagonista de l’any 2023 per Moda.es

El certamen, que enguany celebra la vuitena edició, cerca el millor líder de moda en l'àmbit espanyol

22/12/2023

La menorquina Magda Pons Quintana, nominada protagonista de l’any 2023 per Moda.es

La menorquina Magda Pons Quintana ha estat nominada protagonista de l’any 2023 per la plataforma Moda.es. El certamen, que celebra la vuitena edició, cerca el millor líder de moda en l’àmbit espanyol. Ha estat elegida per liderar una companyia que fa enguany 70 anys de trajectòria i que s’ha convertit en un referent del calçat espanyol.

Magda Pons Quintana és, de fet, una de les 7 persones nominades a protagonista de l’any 2023. Un certamen que cerca reconèixer la feina al professional que hagi tengut aquest 2023 el paper més rellevant en el negoci de la moda a Espanya. Entre la resta de nominats, hi ha figures tan rellevants com les directores de Calvin Klein, Mango Kids i Oysho.

La marca Pons-Quintana va néixer l’any 1953 i, des de llavors, Magda -juntament amb el seu germà- han liderat la transformació de la companyia, que suma ja tres generacions. Assegura, això sí, que el camí “no és fàcil”.

L’evolució del producte, la seva expansió internacional o l’impuls a través d’internet han estat alguns dels ingredients per arribar a fer-se un lloc molt important en el sector del calçat a l’àmbit internacional. L’empresa té un centenar de treballadors, i fabriquen prop de 300.000 parells de sabates cada any.

22/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris