X

La menorquina Margarita Huguet i el mallorquí Óscar Bernàcer, premiats als Goya

'La societat de la neu' és la gran triomfadora amb 12 premis Goya

11/02/2024

La menorquina Margarita Huguet amb el Goya a la Millor Direcció de Producció per "La societat de la neu". Raúl Terrel / Europa Press

Redacció

La gala dels Premis Goya 2024 deixen una gran triomfadora, la pel·lícula La societat de la neu de Juan Antonio Bayona, que aconsegueix endur-se dotze de les tretze nominacions a les quals optava, però també guardona dos illencs que tornen a casa amb un Goya a les mans.

La menorquina Margarita Huguet ha estat reconeguda amb el premi Goya a Millor Direcció de Producció per la seva feina a La societat de la neu i el mallorquí Òscar Bernàcer, productor del documental Mientras seas , obté el Goya a Millor Documental per aquest retrat de l’actriu Carme Elías i l’alzheimer.

La societat de la neu aconsegueix gairebé totes les estatuetes a les quals aspirava, incloent-hi les principals Millor Pel·lícula, Millor Director, Música Original i Millor Fotografia.

L’equip de ‘Mientras seas tú’ amb Òscar Bernàcer al mig posa amb el Goya a Millor Documental. Raúl Terrel / Europa Press

Notícies relacionades >

11/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris