societat

La millor mel de tot l’Estat es fa a Menorca

L'empresa menorquina Dolçamar ha estat elegida com la productora de la millor mel de flors d'Espanya, per tercer any consecutiu


Per tercer any consecutiu, l’empresa menorquina Dolçamar ha estat elegida com la productora de la millor mel de flors d’Espanya, segons un portal especialitzat. La pandèmia els ha fet perdre la por d’obrir nous canals de venda. L’objectiu és començar a exportar-la durant els pròxims mesos i obrir una pàgina web per poder vendre fora de l’illa.

La millor mel de tot l’Estat es fa a Menorca. Així ho assegura el portal especialitzat mieladictos.com que, per tercer any consecutiu, ha elegit la mel menorquina ‘Dolçamar‘ com la millor de tot Espanya. Un producte que va néixer de l’amor al camp i l’apicultura, ara fa tot just 9 anys.

Tot i que la mel menorquina és un dels productes més desconeguts de l’illa, a finals del segle XVIII els anglesos ja l’exportaven a Londres com un producte exquisit. El secret: les terres menorquines i el clima mediterrani.

Els nombres ho demostren: en només 3 mesos esgoten tota la producció. I si alguna cosa els ha ensenyat aquesta crisi sanitària ha estat perdre la por de les vendes no tradicionals. Obriran pàgina web i, durant els pròxims mesos, faran un bot a l’exterior. Volen reivindicar la mel de l’illa i començar a exportar-la pròximament a altres països.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La FEBT demana l’ajornament de la limitació a 80km/h de la Via Cintura de Palma

La Federació Balear de Transports sol·licita que s'habiliti un nou carril en ambdues per al transport professional, per al transport...

Detingut un dels manifestants que el passat dia 12 va rompre un vidre del Parlament

Delegació del Goven el sancionarà amb 30.000 euros per posar en perill la seguretat ciutadana

L’Aeroport d’Eivissa torna a presentar una imatge similar als inicis de la pandèmia

Grups de guàrdies civils vigilen que ningú surti d'Eivissa sense causa degudament justificada

Els tests massius a Sant Antoni detecten 69 positius d’entre 5.443 proves fetes

Dijous, 28 de gener, el dispositiu de filtratge començarà al poliesportiu Municipal de Santa Eulària.