La ministra de Treball mostra reticències a concedir la prejubilació a les Kellys

El reconeixement oficial de les malalties del col·lectiu, en canvi, es podria signar aquest mateix mes de juliol

La+ministra+de+Treball+mostra+retic%C3%A8ncies+a+concedir+la+prejubilaci%C3%B3+a+les+Kellys

Les cambreres de pisos i els representants dels sindicats d’hoteleria d’UGT i CCOO han reivindicat la dignificació del sector. Han traslladat a la titular de treball la necessitat de regular la sobrecàrrega de feina, que es reconeguin les malalties professionals i s’avanci l’edat de jubilació als 61 anys.

Un punt que ha generat reticències per part de Magdalena Valerio , que ha dit que “no hi ha un marc propici i idoni” i, per tant, serà difícil d’assumir a curt termini.

Valerio, en canvi, si s’ha compromés a convocar la Mesa d’Ocupació de Qualitat a l’Hoteleria quan abans millor i si és possible aquest mes de Juliol. També ha pres nota, ha assegurat, de totes les reivindicacions que li han traslladat els sindicats i el col·lectiu de les Kellys.

Ha destacat que el reconeixement de les malalties professionals del col·lectiu és la que està més a prop de fer-se realitat. Ha aprofitat la trobada, també, per lloar el conveni d’hoteleria signat a les Illes.

A la reunió, d’avui dimecres horabaixa, també hi ha assistit la presidenta del Govern, Francina Armengol i el conseller del ram, Iago Negueruela.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Un afectat per quedar fora de la matrícula d’FP a Menorca denuncia la Conselleria davant la Fiscalia

Els pares creuen que el seu fill ha estat víctima d'un tracte discriminatori

El Consell de Menorca estudiarà una via alternativa a la carretera general entre Ciutadella i Ferreries

El PP qüestiona al ple el procés de contractació d'Elena Costa com a gerent de la Fundació Foment del Turisme

Catalunya recomana no viatjar a Madrid

Torra ha advocat per establir controls de temperatura en les estacions de tren i l'aeroport per als viatgers procedents de Madrid