espanya

Montero reclama de nou el suport als pressupostos al Congrés

L'aprovació dels pressuposts ja està garantida però apel·la al sentit de responsabilitat


La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, ha tornat a reclamar el suport al projecte pressupostari de 2021 -que ja té garantida la seva aprovació- com a “servei a la ciutadania” en un moment “decisiu” derivat de la pandèmia.

Durant el debat d’esmenes parcials en el Ple del Congrés dels Diputats, Montero ha insistit a “apel·lar al sentit de responsabilitat” de tots els grups i a la seva capacitat de “aixecar la mirada” per a entendre que Espanya travessa “un moment extraordinari”.

“Encara són a temps de reconsiderar la seva posició, facin-ho, demostrin que estan a l’altura del que el país necessita”, ha subratllat, “l’objectiu d’aquests Pressupostos no és qui els secunda sinó què aporten els comptes per a solucionar els problemes dels ciutadans”

També ha agraït el suport dels grups que ja han anunciat el seu vot favorable “superant debats estèrils”, perquè “és bo” comptar amb vots addicionals als dels partits que sostenen el Govern per a “enriquir el contingut” de la llei.

El Pressupost de 2021, ha afegit, permetrà avançar en la reactivació econòmica, “blindar l’Estat del benestar” mitjançant el reforç de la sanitat, l’educació o la dependència i aprofitar la situació per a abordar les transformacions econòmiques pendents.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya suspèn l’ajornament de les eleccions al 30 de maig

Accepta així les mesures cautelaríssimes sol·licitades per un particular que aquest dilluns va impugnar el decret, però sense resòldre el...

Illa diu que escoltarà les Comunitats Autònomes

Però considera que amb l'actual estat d'alarma hi ha mesures suficients

Simón: “Poc a poc arribam al cim de la tercera onada”

L'ocupació a les UCIS i el nombre d'hospitalitzacions continua augmentant

L’empresa Grifols inicia l’assaig d’un medicament que proporcionaria immunitat immediata contra la Covid

La prova començarà al febrer i està liderada pels investigadors Oriol Mitjà i Bonaventura Clotet