X

‘La mitjana anglesa’, per Tolo Ramón

L'anàlisi de Segona Divisió

26/11/2018

‘La mitjana anglesa’, per Tolo Ramón

/RCD Mallorca

El Mallorca, als darrers partits de Lliga, s’ha apuntat a la fórmula de la mitjana anglesa: empatar fora de casa i guanyar a Son Moix. Curiosament es va jugar millor a la segona part però el gol va arribar a l’inici de partit. Una jugada de Lago Junior tornà a donar rèdit i habilità un incisiu Aradai per fer un gol que condicionà el joc

Aquesta vegada Vicente Moreno disposava de diferents possibilitats. Decidir abans de tot és la feina de l’entrenador i qualsevol directriu sempre pot tenir cota d’encert o error. Parera continuà a la porteria vermella tenint, una altra vegada, una actuació molt destacada. Tranquil·litat i partit sense encaixar cap gol.

Una pregunta volava per damunt el camp. Jugarà bé el Mallorca sense l’As d’Ors? Salva Sevilla, per lesió, no va poder jugar i deixà el seu joc a un Dani Rodríguez que s’incrustà a la zona més ampla del terreny de joc. Es va cedir la pilota i, en certa manera durant la primera part, el control del partit. Mentre el Numància volia la possessió, els mallorquins buscaven un contraatac de sentència. La segona part va tenir milloria pràcticament en totes les disputes.

Destacable la feinada d’un Àlex López batallador. La seva participació en el joc va ser contributiva a l’aspecte de descarregar joc i ajudar en tasca defensiva. Raíllo va treure galons de jerarquia defensiva i va fer molta fortalesa juntament amb Xisco Campos. Això es va notar especialment quan el rival va treure dos davanters centres de referència i bon joc aeri. Anul·lació, domini i alta eficàcia defensiva.

Aquest Mallorca és un equip molt difícil de tombar. És sòlid i incòmode per al contrari. Ara ve un partit a Reus i allà es podria trencar la famosa mitjana anglesa i intentar sumar victòria. Ho podran fer els futbolistes de Vicente Moreno?

26/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris