X

La mobilitat, l’habitatge i la seguretat centren el primer Debat de la Ciutat de Palma de Jaime Martínez

11/06/2024

La mobilitat, l’habitatge i la seguretat centren el primer Debat de la Ciutat de Palma de Jaime Martínez

L’Ajuntament de Palma ha desbloquejat la construcció de 13.000 habitatges nous. Ho ha fet amb la publicació al BOIB de la modificació de la declaració ambiental estratègica del Pla General d’Ordenació Urbanística del 2023 que deslliga aquestes noves promocions de la finalització de la depuradora. Part d’aquests habitatges seran de preu limitat. Ho ha anunciat el batle, Jaime Martínez, en el seu primer Debat de la Ciutat, quan es compleix un any del seu mandat.Martínez també ha anunciat un pla d’aparcaments i noves rebaixes d’impostos. Bonificarà al 95% la plusvàlua en successions el 2025 i una baixada progressiva d’aquest gravàmen del 25 al 18%.

Els socis del PP a l’Ajuntament, VOX, lamenten que durant aquest primer any no s’hagi avançat en matèries com la llengua, la seguretat ciutadana i l’habitatge.
Des de l’oposició defineixen el discurs com buit i publicitari. Consideren que aquest ha estat un any “perdut”. Li retreuen al batle, entre altres qüestions, que no es declari palma zona tensionada per lluitar contra els problemes d’habitatge.
El debat seguirà aquest dimarts horabaixa, una segona jornada en la qual es votaran les propostes de resolució presentades pels grups municipals.

11/06/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT