societat

La mort té un preu…. i a Palma és més barat

Els enterraments i les incineracions als cementiris municipals estan per sota de la mitjana


Què costa morir a Palma? Quines són les possibilitats que tenen els ciutadans? Són preguntes que l’Empresa Funerària Municipal mirarà de contestar aquest divendres. El cementeri Bon Sosec celebra una jornada de portes obertes per acostar als ciutadans tots els tràmits que du implícita la mort.

En els cementeris de gestió municipal el preu bàsic per enterrar un cos és de 1.839 euros, als quals s’hi ha de sumar el preu de la tomba. En el cas de les incineracions, el cost s’eleva als 2.045 euros. Són, assegura la funerària municipal, preus que se situen per davall de la mitjana a l’Estat.

A Palma han notat un augment en les peticions d’incineració. Per això l’Ajuntament ja fa feina en la instal·lació d’un nou forn crematori, segons ha explicat a l’Informatiu Matí el gerent de l’Empresa Funerària Municipal, Jordi Vilà.

Durant la jornada de portes obertes els assistents podran visitar les instal·lacions i assistir a una xerrada sobre el testament vital i les darreres voluntats.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Menorca es consolida com a destí turístic dels francesos

L'illa podria recuperar la seva agència consolar francesa

El sector de les discoteques i la música en directe prepara tres proves pilot

Al concert de Sidonie de divendres, al Mallorca Live Summer, hi podran assistir 5.000 persones dretes i sense distància de...

Uns emprenedors de Portocolom aposten per la navegació de lloguer i sostenible

Es troben a l'espera què arribin els motors elèctrics per propulsar els 2 vaixells que es construeixen actualment

Augmenten els punts de reciclatge per a càpsules de cafè

El principal productor de cafeteres d'aquesta classe ha firmat 10 convenis amb consistoris de les Illes per fer-se càrrec dels...