economia

La naviliera italiana GNV comença a operar a les Illes

Demà Transmediterránea serà adquirida també per la italiana Grimaldi

La+naviliera+italiana+GNV+comen%C3%A7a+a+operar+a+les+Illes

La naviliera italiana GNV, filial de MSC, ha començat avui a operar a l’arxipèlag balear amb el vaixell GNV Bridge, amb capacitat de 1.000 passatgers i 2.500 metres lineals de garatge. Farà la ruta, en dies alterns, entre Palma i Barcelona, i Palma Eivissa i Barcelona. La companyia també posa en marxa el GNV Sealand, amb capacitat per a 880 passatgers, que farà les mateixes connexions però entre les Illes i València. Avui els responsables de la companyia han realitzat la presentació de la ruta davant responsables del Govern i l’Autoritat Portuària.

Els preus per passatger parteixen de prop de 30 euros en un trajecte entre Palma i Barcelona, que dura set hores i mitja. El trajecte entre Palma i Eivissa dura tres hores i 45 minuts. Des d’Eivissa no s’ofereix trajecte amb Palma, només amb Barcelona i València.

Amb la italiana GNV, aquest estiu ja són cinc les companyies que s’ofereixen a les Illes. Balearia, que connecta entre Illes i amb la Península, i Trasmediterrania, que demà serà adquirida per la italiana Grimaldi en la seva operativa a Balears. L’alemanya FRS, que començà a operar a finals de maig, fa la ruta entre Mallorca i Menorca i entre Eivissa i Formentera. Per últim, Corsica Ferrys connecta Mallorca i Menorca amb Toló a França. Les patronals calculen que l’augment de l’oferta ha suposat una rebaixa en les tarifes de les mercaderies del 25 per cent.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’auge del cohoteling: gaudir dels serveis d’un hotel sense allotjar-s’hi

Hotelbreak és una de les plataformes que ofereix aquest servei de 'diacacions', és a dir, les vacances de dia, que...

El sector de la nàutica recreativa no atura

Hi ha empreses que tenen les barques llogades cada dia

El calabruix malmet la vinya del Raiguer

En deu minuts, el calabruix va afectar els cultius de Santa Maria, Consell i Biniali. També ha afectat l'ametlla, just quan faltaven només 10 dies per recollir-la