X

La Nit de la Lectura a Felanitx estrena ‘Una habitació pròpia’, recitacions d’obres a cases particulars

Antonina Canyelles, Margalida Estelrich, Pau Vadell, Glòria Julià i Joan Tomàs Martínez foren els rapsodes d'aquest vespre casolà

21/04/2024

La Nit de la Lectura a Felanitx estrena ‘Una habitació pròpia’, recitacions d’obres a cases particulars

‘Foc a la trampa’ és un dels poemes que s’escoltaren aquest dissabte vespre a la Nit de la Lectura de Felanitx que per primera vegada presenta ‘Una habitació pròpia’. Un projecte en què 5 artistes fan lectures amb veu alta dins cases particulars del poble. La primera va ser la poeta Antonina Canyelles que aquesta setmana ha rebut el premi “Jaume Fuster” de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.

Canyelles recita els seus poemes dins un entorn molt íntim, com si ella mateixa els repassàs amb veu alta al pati posterior de casa seva. És la primera de cinc autors que han fet ressonar teatre, poesia i narrativa a les parets de cinc cases particulars de Felanitx que han obert les portes per fer lectures amb veu alta.

És el primer any que es fa la Nit de la Lectura, acte central de les activitats de Sant Jordi a Felanitx i que enguany enceta aquest projecte anomenat ‘Una habitació pròpia’ i que organitza la biblioteca pública juntament amb l’associació Felanitx per la Igualtat.

Antonina Canyelles, Margalida Estelrich, Pau Vadell, Glòria Julià i Joan Tomàs Martínez foren els rapsodes d’aquest vespre casolà en què la temàtica i el gènere fou molt variat. La plaça de s’Arraval va ser el punt de trobada per iniciar aquesta passejada cap a la intimitat dels artistes, que llegiren i interpretaren obres tant personals com d’altres autors.

21/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris