mallorca

La Nit de l’Art acaba amb un balanç més que satisfactori

Aquesta edició número 24 de la Nit de l'Art, asseguren els organitzadors, ha demostrat que la cultura i l'art entusiasmen els ciutadans de Palma

La+Nit+de+l%27Art+acaba+amb+un+balan%C3%A7+m%C3%A9s+que+satisfactori

Acaba la Nit de l’Art amb un balanç positiu, tot i que enguany s’ha celebrat durant el dia, per mor de les mesures restrictives de la Covid-19. No es descarta organitzar més visites guiades a l’octubre, ja que l’acollida ha estat impressionant i molts visitants han quedat amb ganes de participar-hi.

Centenars de persones varen visitar ahir les 12 galeries que hi han participat i han gaudit amb les obres d’art contemporani exposades. Una oportunitat per passar una bona estona, fins i tot, passejar per les instal·lacions, enguany amb manco gent.

En petits grups han entrat a les galeries, no hi han faltat les mesures higièniques per garantir la seguretat.

Han estat quatre dies per gaudir de la cultura, de l’art contemporani i la gent ha respost favorablement. Tan que inclús molts s’han quedat amb les ganes de poder participar a les visites guiades i dialogades, una oportunitat única per conversar amb els galeristes, també amb els comissaris i els propis artistes.

En aquesta Nit de l’Art tan atípica, ja que s’ha celebrat durant el dia, hi ha hagut manco participació que durant edicions passades, quan hi assistien milers de ciutadans, però els galeristes consideren que han vingut grups més interessats en l’art contemporani.

Aquesta edició número 24 de la Nit de l’Art, asseguren els organitzadors, ha demostrat que la cultura, i l’art en general entusiasma els ciutadans de Palma.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’oposició acusa la regidora de Seguretat Ciutadana d’amagar informació sobre l’acta del Hat Bar

Segons la regidora, la investigació de la Policia Nacional diu que hi podria haver delicte per filtració de secrets

Primer dia del tancament perimetral de Manacor

Les primeres hores han transcorregut amb tranquil·litat i sense incidències destacables

La xylella entrà a Mallorca l’any 1993 i ha infectat un milió d’ametlers

Va arribar en arbres infectats procedents de Califòrnia

Les floristeries esperen bones vendes per Tots Sants

Enguany les roses seran 50 cèntims més cares i els clavells 25