mallorca

La Nit de l’Art acaba amb un balanç més que satisfactori

Aquesta edició número 24 de la Nit de l'Art, asseguren els organitzadors, ha demostrat que la cultura i l'art entusiasmen els ciutadans de Palma


Acaba la Nit de l’Art amb un balanç positiu, tot i que enguany s’ha celebrat durant el dia, per mor de les mesures restrictives de la Covid-19. No es descarta organitzar més visites guiades a l’octubre, ja que l’acollida ha estat impressionant i molts visitants han quedat amb ganes de participar-hi.

Centenars de persones varen visitar ahir les 12 galeries que hi han participat i han gaudit amb les obres d’art contemporani exposades. Una oportunitat per passar una bona estona, fins i tot, passejar per les instal·lacions, enguany amb manco gent.

En petits grups han entrat a les galeries, no hi han faltat les mesures higièniques per garantir la seguretat.

Han estat quatre dies per gaudir de la cultura, de l’art contemporani i la gent ha respost favorablement. Tan que inclús molts s’han quedat amb les ganes de poder participar a les visites guiades i dialogades, una oportunitat única per conversar amb els galeristes, també amb els comissaris i els propis artistes.

En aquesta Nit de l’Art tan atípica, ja que s’ha celebrat durant el dia, hi ha hagut manco participació que durant edicions passades, quan hi assistien milers de ciutadans, però els galeristes consideren que han vingut grups més interessats en l’art contemporani.

Aquesta edició número 24 de la Nit de l’Art, asseguren els organitzadors, ha demostrat que la cultura, i l’art en general entusiasma els ciutadans de Palma.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Balanç positiu del raïm recollit a la verema d’enguany

A Mallorca, a on es concentra la major part de la producció, s'ha recollit aproximadament el 60 per cent de...

La gota freda descarrega de cop més 150 litres a punts de Mallorca: carrers i cases negades i carreteres tallades

Plou molt al llevant, migjorn i nord de Mallorca. Emergències avisa: s'esperen intenses pluges que podran arribar als 70 l/m²...

Cort premia 14 usuaris del transport públic per la seva fidelitat

El guanyador absolut ha utilitzat el servei de l'EMT un total de 2.772 vegades en tan sols un any

Un Policia Local de Manacor dispara un home que intentava agredir-lo amb un ganivet

Els fets s'han produït a una casa de foravila on els agents havien estat requerits pels serveis sanitaris per una...