X

La Nit del Turisme reconeix 13 persones, empreses i institucions pel seu impuls al turisme

A la setena edició, celebrada a Eivissa, es repartiren guardons en àmbits com innovació turística, responsabilitat social, i igualtat d'oportunitats i de gènere

28/09/2023

La Nit del Turisme reconeix 13 persones, empreses i institucions pel seu impuls al turisme

Eivissa va acollir ahir la setena edició de la Nit del Turisme. Una gala en què es reconegué la tasca de diferents persones, empreses i institucions vinculades al sector turístic. Foren tretze guardons en diferents categories, com la innovació turística, la responsabilitat social o la igualtat d’oportunitats o de gènere.

Amb un auditori del Caló de s’Oli ple a vessar, amb música, animació i photocall amb premiats, autoritats i representants d’institucions i entitats de totes les Illes començava ahir a la tarda l’esdeveniment. També a l’interior, cap seient buit per començar a escoltar els parlaments, durant els quals es lloà la tasca dels premiats.

Entre els guardonats, en la categoria d’Innovació Turística i Circularitat, l’FP Juníper Serra i Garden Hotels. També es premiaren iniciatives solidàries com la d’Artiem Hotels i el Centre de Formació Ca n’Aguedet a Menorca.

Els guardons als treballadors del sector turístic foren per a Eustaquio Lorite Martinez, de l’Arabella Golf Mallorca, i Rika Humphreys, de Walk & Talk Ibiza. També a títol pòstum es reconegué el treball i la dedicació en el turisme d’Antoni Cifre i de l’eivissenc Josep Tur OlmoTerragust i BIBO Park també foren premiats en experiència turística.

28/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris