espanya

‘La nit sensesostre’ arriba a Espanya

Més de 50 ciutats de tot el món s'han afegit en aquesta campanya i s'han posat a la pell de les persones que cada dia dormen i viuen al carrer

%26%238216%3BLa+nit+sensesostre%27+arriba+a+Espanya

Més d’un milenar de persones han dormit el passat vespre als carrers de Madrid per reclamar solucions al problema dels sensesostre. És la primera vegada que aquesta iniciativa mundial, “La nit sensesostre” es fa a Espanya i, de moment, ha aconseguit recaptar més de 60.000 euros que es destinaran íntegrament a projectes per a persones que no tenen una llar, desplaçades i refugiades.

També es pot contruibuir a la causa a través de donacions a la seva pàgina web. Hi ha més de 30 mil persones en aquesta situació a tot l’Estat.

També a Londres, concretament a Trafalgar Square, se celebra des de fa anys aquest esdeveniment de caràcter cultural i reivindicatiu.

Enguany més de 50 ciutats de tot el món s’han afegit en aquesta campanya per experimentar com és posar-se a la pell de les persones que cada dia dormen i viuen al carrer.

La capital britànica va organitzar un gran esdeveniment amb milers de participants que va comptar amb cantants i actors famosos com Helen Mirren, que va contar un conte als assistents per adormir-los.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Primera víctima mortal a Lleó a causa de la tempesta

L'avís vermell per neu i vent continua a la Comunitat Valenciana

Casado acusa Sánchez de fer servir el control parental de Múrcia per tapar el nomenament de Dolores Delgado

El Partit Popular insisteix en la llibertat dels pares per triar l'educació dels seus fills

Concentracions a València contra la llei plurilingüe

Consideren que discrimina les famílies que volen optar per l'ensenyament en castellà com a llengua vehicular