X

La nova aerolínia de Thomas Cook començarà a operar la primavera de 2018 amb tres avions

En el cas de la connectivitat de Menorca, el touroperador lamenta que serà complicat fer-se'n càrrec

08/11/2017

La nova aerolínia de Thomas Cook començarà a operar la primavera de 2018 amb tres avions

Per primera vegada el conseller delegat de les aerolínies Thomas Cook s’ha reunit aquest dimecres amb els directius i assessors de la nova companyia que el grup posarà en marxa amb base a Palma.

Entre ells hi ha Álvaro Middelmann, un dels homes que millor coneixen el mercat aeri a ca nostra. La companyia fa feina per tenir la llicència d’aviació a final d’any per poder començar a operar amb tres avions de cara a l’any que ve. L’objectiu és que a mig termini millori la connectivitat de les Illes.

Encara amb les rutes sense concretar, la nova companyia té previst continuar operant part de les que fins ara feien les desaparegudes Air Berlin o Monarch. En el cas de la connectivitat de Menorca, el touroperador lamenta que serà complicat fer-se’n càrrec.

El grup, que compta amb més d’un milió de clients que volen a Palma cada any, considera que la nova aerolínia serà la plataforma perfecta per equilibrar la demanda estacional.

L’aerolínia amb base a Mallorca se sumarà així a la resta de les companyies del touroperador amb base a Alemanya, Regne Unit i Escandinàvia.

08/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris